doua exemple de obiecte care au forma de piramida

Acest OM, fantaisiste de Care nutresc cel mai mare respect, nu este unul oarecare, ci, în domeniul său, o autoritate de nivel European. Pentru a putea fi măsurată diferenţa, se fixează electrozii unui Electro-encefalograf PE Capul unui OM Care exersează. Luna simbolizează afectul, Lumea sufletească. Există vizionari care pot vedea această conştiinţă colectivă un furnicilor, acest Spirit colectiv. DIN păcate, Lucrul acesta a cerut timp şi, ocupat fiind cu Alte experimente, am uitat de raţă. Evoluţia Bolii Era Mereu aceeaşi: mai întâi Copilul făcea puroi la degetul Mare, apoi i se inflamau ochii, iar în final se declanşa bronşita. Astfel încetăm să mai FIM victimele destinului. De fapt, Sitiera un Drum de bazalt pana pe fundul oceanului Pacific. După ce şi-a ras Barba în fiecare zi, Lama s-a tocit Abia după vreo 60 de întrebuinţări. APA de piramidă: pentru APA de piramidă este valabilă Regula de a nu ocupa mai mult de 10% DIN volumul piramidei pentru o încărcare de 24 de Ore. Numar “.

AM făcut asta de Două ori. DIN acest punct ESP PE perpendiculară tragţi câte o Linie pana la capeteje bazei. El va vedea în forma piramidei esenţa celuJe de al “cincilea element”. Ca să poţi înţelege cu Adevărat un lucru trebuie fie să — 1 experimentezi tu însuţi, fie să te transferi mental în situaţia expérimentării. Frank-Ivo Îmi arăta acum câtva timp un Alt FENOMEN curios. După 72 de Ore radiaţia ISI atinge ponctul Maxim de acţiune, CEEA CE presupune ca rezervorul să fie plin. De fapt, mediul Contemporane al oricărui OM este oglinda sufletcher ului său. Deşi lipsa de forţă vitală se face tot mai mult simţită în organismul Omului Sub formă de stress, extenuare şi prăbuşire psihică (spre a nu mai vorbi de Creşterea numărului de îmbolnăviri Mortale), jefuirea Forţei vitale ISI urmează cursul nestingherit. Criza de Energie, Care devine tot mai îngrijorătoare, oglindeşte lipsa, tot Atât de îngrijorătoare, a energiei Spirituale a Omului.

Un cunoscut al lui avusese o rană deschisă la picior, în acest caz, după Aplicarea foliei de aluminiu, durerile s-au agravat. Totodată EA ne creează Iluzia că ştim despre ce e vorba. La începutul acestui secol trăia la New York un oculiste cu numele de Dr.